Sök
Schöck Isokorb® typ SXT - köldbryggsbrytare för utkragade balkar och pelare

Schöck Isokorb® typ SXT

Schöck Isokorb® typ S är ett strukturellt förankringssystem för infästning av utkragade balkar och pelare. Elementet finns också tillgänglig i ett brandsäkert utförande (REI90). Schöck Isokorb® typ SXT överför moment- och tvärkrafter.

 

Mer info

Schöck Isokorb® SXT-elementen har optimerats ytterligare för att tillhandahålla energisnåla konstruktioner och byggnader. Elementet har en 120 mm isolering av Neopor® som ger låg värmeledning och bättre värmeisolering.

Med denna köldbryggsbrytare är det möjligt att överföra högre krafter från utkragade balkar och pelare. På så sätt kan man använda en mer slimmad design för dessa konstruktionsdelar.

Isokorb® typ SXT-element finns i olika höjder och tillverkas oftast på beställning upp till en maximal höjd på 1500 mm. Vår Tekniska avdelning hjälper dig gärna vidare.

Fördelar
Högkvalitativ värmeisolering

Schöck Isokorb® tillverkas av högkvalitativa material med mycket låg värmeledning för optimal värmeisolering och maximal boendekomfort.

Högre kapaciteter

Överför högre krafter vilket medger konstruktioner med smalare pelare och förebygger köldbryggor genom termisk isolering.

Specialanpassade lösningar

Våra tekniska konsulter har mångårig expertis och internationell erfarenhet med att även i de mest komplexa situationerna hitta den bästa lösningen.

Nedladdningar
Teknisk information
Teknisk Information Schöck Isokorb® XT (UK version)
pdf, 27,22 MB (25.09.2018)
Broschyrer
Broschyr Schöck Isokorb® (UK version)
pdf, 1,81 MB (28.05.2018)
BIL_MA_van-Gortel--Gerko-2017_16z9.jpg
Har du frågor om produkter eller speciallösningar?

Gerko van Gortel

KAM Nordic countries

Telefon: +31 (0)55 526 88 20

E-post: g.van.gortel@schock.nl

Den svenska marknaden styrs för tillfället från vårt kontor I Nederländerna.