Sök
Schöck Isokorb® T typ K med HTE-Compact®-tryckelement – köldbyggsbrytare för fritt utkragade balkonger

Schöck Isokorb® T typ K

Schöck Isokorb® T typ K är ett strukturellt förankringssystem för infästning av balkonger och loftgångar. Elementet finns också tillgänglig i brandsäkert utförande (REI120). Schöck Isokorb® T typ K överför moment- och tvärkrafter från fritt utkragade betongelement.

Mer info

Elementet är försett med ett HTE-Compact®-tryckelement av ultrahöghållfast betong och 80 mm Neopor®-isolering. Med hjälp av detta minimeras värmeförlust genom anslutningen och förhindrar uppkomst av köldbryggor. De utmärkta byggnadstekniska egenskaperna möjliggör en energieffektiv byggnadskonstruktion. 

Isokorb®-element av T typ K finns som standard tillgängliga i höjderna 160 - 250 mm och kan användas i kombination med Schöck IDock®. Vår teknikavdelning hjälper gärna till med specialanpassade lösningar.

Fördelar
Värmeisolering på hög nivå

Schöck Isokorb® tillverkas av högkvalitativa material med en mycket låg värmeledning som ger en optimal värmeisolering och boendekomfort.

Modulelement

Genom optimering av de strukturella komponenterna är elementen delbara och tillgängliga i längderna 250 mm, 500 mm och 1000 mm.

Specialanpassade lösningar

Våra tekniska konsulter har mångårig expertis och internationell erfarenhet med att även i de mest komplexa situationerna hitta den bästa lösningen.

Nedladdningar
Broschyrer
Broschyr Schöck Isokorb® (UK version)
pdf, 2,01 MB (28.02.2020)
Har du frågor om produkter eller speciallösningar?

HyDratec Scandinavia AB

Utkällevägen 20

694 35 Hallsberg

Telefon: +46 (0)10 585 21 00

E-post: info@hydratec.se

Besök & leveransadress:

Hallsbergsterminalen 11-13, 694 91 Hallsberg