Sök
Schöck Isokorb® T typ B – Köldbryggsbrytare för utkragade balkar och pelare

Schöck Isokorb® T typ B

Schöck Isokorb® T typ B är ett strukturellt förankringssystem för infästning av utkragade balkar och pelare. Elementet finns tillgängligt i brandbeständigt utförande (REI90) med 80 mm Neopor®-isolering.

Mer info

Schöck Isokorb® T typ B överför höga moment- och tvärkrafter som gör det möjligt att använda en mer slimmad design för dessa konstruktionsdelar. De utmärkta byggnadstekniska egenskaperna möjliggör en energieffektiv byggnadskonstruktion. 

Isokorb® T typ B-element finns i olika höjder och tillverkas oftast på beställning upp till en maximal höjd på 1500 mm. Vår tekniska avdelning hjälper dig gärna vidare.

Fördelar
Högkvalitativ värmeisolering

Schöck Isokorb® tillverkas av högkvalitativa material med mycket låg värmeledning för optimal värmeisolering och maximal boendekomfort.

Enkel montering

Isokorb®-elementet levereras som en monteringsfärdig totallösning och kräver inga ytterligare byggnadstekniska anpassningar.

Specialanpassade lösningar

Våra tekniska konsulter har mångårig expertis och internationell erfarenhet med att även i de mest komplexa situationerna hitta den bästa lösningen.

Nedladdningar
Broschyrer
Broschyr Schöck Isokorb® (UK version)
pdf, 2,01 MB (28.02.2020)
Har du frågor om produkter eller speciallösningar?

HyDratec Scandinavia AB

Utkällevägen 20

694 35 Hallsberg

Telefon: +46 (0)10 585 21 00

E-post: info@hydratec.se

Besök & leveransadress:

Hallsbergsterminalen 11-13, 694 91 Hallsberg